ÜNLÜ OYUNCU BURAK VEGA, YEMİN DİZİSİNİN KADROSUNA DAHİL OLDU!

ÜNLÜ OYUNCU BURAK VEGA, YEMİN DİZİSİNİN KADROSUNA DAHİL OLDU!

Başarılı oyuncu Burak Vega, Kanal7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisine dahil oldu! Daha önce de Emanet dizisinde oynayan Vega, Yemin dizisinde de kötü bir karakteri (Pala) canlandıracak. Hayranlarının uzun zamandır merakla beklediği başarılı oyuncu, izleyicinin karşısına nasıl bir performansla çıkacağı merak konusu oldu. Sektörün yeni yüzlerinden olan ve yaptığı işlerle sıkça adından söz ettirmeyi başaran genç oyuncuyu gelin hep birlikte tanıyalım. 


Burak Vega kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dizilerde oynadı? Sevgilisi var mı? 


Burak Vega, 13 Mayıs 1994'de Antalya'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimlerini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. Sadri Alışık Akademi'de temel oyunculuk ve kamera önü oyunculuk eğitimlerini aldıktan sonra Ayhan Işık, Yılmaz Gruda, Ayhan Eroğlu gibi isimlerden ileriye seviye oyunculuk eğitimlerini aldı. İlk oyunculuk deneyimine Show Tv'de yayınlanan, izlenme rekorları kıran, yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk'ün oturduğu Çukur dizisiyle başladı. Ardından Kanal D Arka Sokaklar, TRT 1 Uyanış Büyük Selçuklu, Kanal 7 Emanet ve Yemin dizilerinde dikkat çeken ve ilgiyle takip edilen rollerde yer aldı.

Hayatının bir dönemini futbol oynayarak ve profesyonel müzisyenlik yaparak geçiren genç yetenek Burak Vega, çocukluk hayalim dediği "oyunculuk" mesleğini yapıyor ve kişisel gelişim, astroloji, numeroloji, meditasyon, spor gibi konularda da kendini geliştiriyor.

Burak Vega hangi dizilerde oynadı? 


2019- Çukur
2020- Arka sokaklar
2021- Emanet
2022- Yemin 


Burak Vega evli mi? Sevgilisi var mı? 

Daha önce özel hayatıyla gündeme gelmeyen Burak Vega, evli değildir. ve basına yansımış bilinen bir sevgilisi yoktur. 

Burak Vega'nın resmi sosyal medya hesapları nelerdir?

Sosyal medyayıda oldukça aktif kullanan ve paylaşımlarıyla dikkat çeken genç oyuncunun resmi Instagram hesabı @vegaburak ,
Twitter hesabı ise @burakvega dır.