“Sentimental” Filminin Yeniden Çevirimi Geliyor

2020 yılında seyirci karşısına çıkan İspanyol filmi “Sentimental”in yeniden çevirimi için Jonathan Dayton ve Valerie Faris hazırlıklara başladı.

Little Miss Sunshine filminin yönetmenleri Jonathan Dayton ve Valerie Faris, FilmNation tarafından finanse edilecek olan “Sentimental” filminin yeniden çevirimi için hazırlıklara başladı. İngilizce olarak çekilecek filmin senaryosunu Rashida Jones ve Will McCormack kaleme aldı. David Permut ile FilmNation birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek. Permut Presentations’tan Alex Astrachan da yeniden çevrimin ortak yapımcısı olacak.

Film, 2020’de Toronto Film Festivali’nde prömiyeri yapılan Goya ödüllü İspanyol filmi Sentimental’in İngilizce versiyonu olacak. İngilizce ismiyle The People Upstairs, ilk defa 2020 yılında seyirci karşısına çıkmıştı. Film, Cesc Gay tarafından yazılıp yönetilmişti.

Bu sene sete girilmesi planlanan film, orta yaşlarda olan bir çiftin kendilerinden daha genç bir çift olan Salva ile Laura’yı evlerine davet etmesi ile gelişiyor. Film, sıradan görünen bir toplaşmanın çiftler için duygusal patlamalar, sürprizler, şaşırtıcı teklifler ve aşırılıklarla dolu bir geceye dönüşmesini izliyor.