Liam Neeson “Star Wars” Evrenine Dönmek İstiyor

Star Wars evreninde Jedi ustası Qui-Gon Jinn olarak tanınan usta isim “Liam Neeson”, olası bir Star Wars filminde rol almak istediğini açıkladı.

Star Wars: Episode I – The Phantom Menace filmi ile ekranlara gelen usta isim “Liam Neeson”, ComicBook.com’a verdiği röportajında yeni bir Star Wars filminde rol almak istediğini açıkladı. Seride Jedi ustası Qui-Gon Jinn karakterine hayat veren Neeson, Star Wars: Episode I – The Phantom Menace filmindeki ölümüyle seriye veda etmişti.

Bir sinema filmi olması kaydıyla seriye geri dönebileceğini açıklayan Neeson konu ile ilgili şunları söyledi: “Oh, sanırım, evet… eğer bu bir film olsaydı. Evet, konu televizyon olunca biraz züppe olduğumu kabul etmeliyim. Ben sadece büyük ekranı seviyorum, biliyor musun? Qui-Gon… The Phantom Menace’i yaptığımızdan bu yana 24 yıl geçtiğine inanamıyorum, zamanın nereye gittiğine inanamıyorum. O filmi Londra’da çekmek müthiş bir deneyimdi.” 

Star Wars’ın bir sinema filmi olarak geri dönüp dönmeyeceği henüz belli değilken, evrenin diziler ile devam ettiği biliniyor. Evrenin son dizi projesi olan Obi-Wan Kenobi’de bunarda biri. Disney+ ekranlarında seyirciyle buluşacak dizi, 27 Mayıs’ta yayınlanmaya başlayacak. Merakla beklenen dizi için Ewan McGregor ve Hayden Christensen gibi önemli isimler rollerine geri döndü.