Kristen Stewart “Scream 6” Filminde Yer Alabilir

2022 En İyi Kadın Oyuncu Oscar Ödülü’ne aday olan “Kristen Stewart”, “Scream 6” filminde yer almaya sıcak baktığını açıkladı.

Son olarak Pablo Larrain tarafından yönetilen Spencer filminde Lady Diana’ya hayat veren “Kristen Stewart”, sevilen korku serisi “Scream”in gelecek bölümü Scream 6 filminde yer almaya sıcak baktığını açıkladı. Spencer’da sergilediği performans ile 2022 En İyi Kadın Oyuncu Oscar Ödülü’ne aday olan Stewart, daha önce rol teklifi gelen Scream 4 filmini reddettiğine de değindi.

Slant Magazine’e verdiği röportajında konuşan isim, serinin dördüncü filmi ile gelen teklifi geri çevirdiğini ama altıncı filmin senaryosunu okumak istediğini belirtti. Stewart geri çevirdiği rolün sebebini ise “performansa dokunamam” diyerek cevapladı.

Sevilen korku serisinin beşinci filmi bu yılın başında vizyona girdi. Matt Bettinelli–Olpin ve Tyler Gillett tarafından yönetilen film, gişede büyük bir başarıya imza attı. James Vanderbilt ve Guy Busick tarafından kaleme alınan filmin devamı için ise hazırlıkların sürdüğü biliniyor.