Channing Tatum “Project Artemis” Filmine Dahil Oldu

Daha önce Project Artemis filmi ile bir araya gelecekleri konuşulan Scarlett Johansson ve Chris Evans iş birliği bir kez daha son buldu. Project Artemis filminden önce Ghosted ile bir araya gelmeyi planlayan ikili, Johansson’ın takvimi sebebiyle birlikte çalışamamıştı. Project Artemis ile tekrar birlikte çalışmaya niyetlenen ikili bu sefer de Evans’ın çekim takvimi sebebiyle bir araya gelemeyecek. Projeden ayrılan ismin yeri ise Channing Tatum tarafından doldurulduğu açıklandı.

Greg Berlanti tarafından yönetilecek filmin senaryosu Rose Gilroy tarafından kaleme alındı. Apple tarafından finanse edilen Project Artemis filminin yapımcıları arasında ise Johansson, Jonathan Lia, Keenan Flynn ile These Pictures yapım şirketi yer alıyor. Detaylarının henüz gizli tutulduğu film, atmışlı yıllarda uzay yarışının olduğu dönemde geçeceği biliniyor.

Tatum ise bu yıl 15 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 84 milyon dolar gişe hasılatına imza atan MGM filmi Dog ekranlara geldi. Dog filmini, Sandra Bullock’un da rol aldığı Paramount macera filmi The Lost City takip etti. Film, yerel gişede 100 milyon doları geçerek son yıllarda en popüler romantik komedilerden biri haline geldi.

Deadline