“Barbie” Filminin Kadrosuna “Saoirse Ronan” ve “Dua Lipa” Katıldı

Greta Gerwig tarafından yönetilen “Barbie” filminin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. “Margot Robbie”nin Barbie karakterine hayat vereceği filmin oyuncu kadrosuna “Dua Lipa” ile “Saoirse Ronan” dahil oldu.

Yıldız oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan Barbie filminin oyuncu kadrosunda ayrıca Ryan Gosling, America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae, Michael Cera, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Will Ferrell, Kingsley Ben-Adir, Emerald Fennell, Hari Nef, Ncuti Gatwa, Rhea Perlman, Scott Evans ve Connor Swindell gibi isimler yer alıyor.

Filmin senaryosunu Noah Baumbach ile kaleme alan Gerwig, Ronan ile daha önce Lady Bird ve Little Women filmlerinde bir araya gelmişti. 21 Temmuz 2023 tarihinde Christopher Nolan filmi Oppenheimer ile aynı gün vizyona girecek filmin konusu şu şekide:

Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın “mükemmel kadın” imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.