“Luther” Filminin Çekimleri Tamamlandı

Netflix’te ekranlara gelecek “Idris Elba”lı “Luther” filminin çekimleri tamamlandı.

BBC ekranlarında seyirciyle buluşan polisiye dizisi “Luther”ın Netflix yapımı uzun metraj bir filminin çekimleri tamamlandı. Dedektif John Luther karakterine hayat veren “Idris Elba” haberi doğruladı. Elba’nın En İyi Oyuncu kategorisinde Altın Küre ödülü kazandığı dizi, psikopat bir katil ile Dedektif Luther’ın etrafında şekilleniyor.

Netflix’te seyirciyle buluşacak Luther filminin senaryosu da, dizinin yaratıcısı Neil Cross tarafından kaleme alındı. Filmin yönetmen koltuğuna ise dizinin beşinci sezonunu yöneten isim Jamie Payne oturdu. Elba’nın başrolünü üstlendiği filmde isme, son olarak The Batman ile izlediğimiz Andy Serkis ve Oscar adayı Cynthia Erivo eşlik edecek.

Bu yılın ikinci yarısında yayınlanması planlanan dizi hakında Elba şunları söyledi: “Çekimleri yaklaşık üç hafta önce bitirdim. Acımasız bir çekim süreciydi. Aman Tanrım! Senaryoyu okurken hepsi eğlenceli ve oyun gibi geliyor. ‘Sonra ne yapıyor? Vay canına bu inanılmaz’ diyorum ve sonra onları gerçekten yapıyorum. Kendimi karanlık bir mağarada donarken falan buluyorum.”