“Ethan Coen” İlk Solo Filmini Duyurdu

 

“Ethan Coen”, ismi henüz açıklanmayan ilk sola filmi için bu yaz sete gireceğini duyurdu.

Sinema serüvenine kardeşi Joel Coen ile çıkan “Ethan Coen”, tek başına yöneteceği filmi için hazırlıklara başladığını duyurudu. Sinema dünyasının ikonik ikilisi, Joel Coen’in The Tragedy of Macbeth filmini tek başına yönetmesi ile ayrılmıştı.

Ethan Coen yaptığı açıklama ile Focus Features ve Working Title için ismi henüz belli olmayan bir projeyi geliştirdiğini duyurudu. Ethan Coen tarafından yönetilecek filmin senaryosu ise yönetmen ile eşi Tricia Cooke tarafından kaleme alındı. Filmin konusuna dair detaylar ise henüz açıklanmadı.

Çekimlerine bu yaz başlanması planlan film, Ethan Coen’in ilk defa tek başına yöneteceği film olama değerini taşıyor. Yönetmen ve Cooke ayrıca Robert Graf ve Working Title’dan Tim Bevan ve Eric Fellner ile birlikte isimsiz filmin yapımcılığını da üstleniyor.

Ethan Coen en son, Netflix için kardeşiyle birlikte batı antolojisi filmi The Ballad of Buster Scruggs’ın yönetmenliğini yapmıştı. Film ona ve erkek kardeşine En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar adaylığı kazandırmıştı.