Zendaya, Josh O’Connor ve Mike Faist “Challengers” Kadrosuna Katıldı

Luca Guadagnino tarafından yönetilecek “Challengers” filminin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Zendaya, Josh O’Connor ve West Side Story yıldızı Mike Faist ile Luca Guadagnino filmi “Challengers”da rol alacak. Spider-Man: No Way Home yapımcısı Amy Pascal, Zendaya ve Guadagnino ile birlikte Pascal Pictures aracılığıyla filmin yapımcılığını üstlenecek. Filmin senaryosu ise oyun yazarı Justin Kuritzkes tarafından kaleme alınacak.

Film, oyuncuyken antrenör olan Tashi’nin (Zendaya) kocası Art’ı (Faist) bir Grand Slam şampiyonuna dönüştürdüğü profesyonel tenis dünyasına odaklanacak. Challengers’ın prodüksiyonunun ilkbaharda Doğu Sahili’nde başlaması planlanıyor.

Challengers, Timothée Chalamet’in oynadığı Bones and All ve Rooney Mara’nın baş rolde olduğu Audrey Hepburn biyografik filmi de dahil olmak üzere Guadagnino’nun merak uyandıran projeleri arasına girdi.

Emmy ödüllü aktör Zendaya ise şu anda HBO’nun popüler gençlik dizisi Euphoria’nın ikinci sezonunuyla ekranlara geliyor. İsim yakın zamanda ise Spider-Man: No Way Home’da MJ karakterine hayat vermişti. The Crown’daki genç Prens Charles rolüyle Emmy kazanan O’Connor ise bir sonraki projesi The History of Sound’da Paul Mescal ile birlikte rol alacak. West Side Story’deki Riff rolünün ardından Faist ise Austin ve Meredith Bragg’dan Pinball: The Man Who Saved the Game ile seyirci karşısına çıkacak.