“2022 Talents Sarajevo” Başvuruları Başladı

Saraybosna Film Festivali” kapsamında düzenlenen “2022 Talents Sarajevo”nun başvuruları başladı.

Bu sene “Saraybosna Film Festivali” kapsamında 16. kez düzenlenecek olan “2022 Talents Sarajevo”nun başvuruları başladı. Berlin Uluslararası Film Festivali ve Berlinale Talents işbirliğiyle düzenlenen Talents Sarajevo, 13-18 Ağustos tarihleri ​​arasında gerçekleşecek. Program bu yıl Dis/Content başlığı altında düzenlenecek.

Çeşitli siyasi ve ekonomik nedenlerle zorlu geçen zamanlarda gelecek vadeden film profesyonellerine koşulsuz destek sağlamayı amaç bellemiş Talents Sarajevo programı; ustalık sınıfları, atölye çalışmaları, konferanslar ve film gösterimleri ile şekilleniyor.

Programa başvurular Arnavutluk, Ermenistan, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Yunanistan, Gürcistan, Macaristan, Kosova, Malta, Moldova, Karadağ, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Türkiye ve bu yıl ilk kez Ukrayna’dan sağlanabilecek.

12-19 Ağustos 2022 tarihleri ​​arasında 28. kez düzenlenecek Saraybosna Film Festivali kapsamında gerçekleşecek 2022 Talents Sarajevo için son başvuru tarihi, 31 Mayıs olarak açıklandı. Talents Sarajevo programına buradan başvurabilirsiniz.